Desert de vara

de danaioana in Dulciuri, 15 Aug 2012 | 5075 vizualizari

 

inca ceva bun( mousse de pepene galben cu piscoturi si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben aprox. 1 kg
  • 2 plicuri gelatina
  • 150 ml apa pentru dizorvat gelatinca
  • 37 g zahar
  • 40 piscoturi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vara:

Pepenele taiat cubulete se pune in blender pana se face o pasta se adauga zaharul si gelatina care a fost lasata la inmuiat in apa rece. Amestecul obtinut se lasa cam 30 minute sau chiar o ora la frigider.

Dupa ce pasta s-a ingrosat putin pregatim 5 boluri si punem pe margine piscoturi (vom folosi cate 4 piscoturi pentru fiecere bol, rupem piscoturile in jumatate si le asezam cu grija), dupa punem mouss-ul de pepene si pe deasupra frisca

TIPS-URI

1

eu am inmuiat piscoturile in sucul de pepene rosu http://www.bucataras.ro/retete/bautura-racoritoare-de-pepene-35236.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cupe cu crema de iaurt, capsune si piscoturi