Desert de miez de lapte cu mar

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Iul 2013 | 3097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie miez de lapte cu sare
  • 1 mar verde
  • dulceata de capsuni
  • frisca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de miez de lapte cu mar:

Marul il curatam de coaja si il taiem rondele.Se curata mijlocul inainte de a taia rondele sau dupa.

Miezul de lapte se scoate din cutie si se taie la fel,rondele.

Se aranjeaza pe o farfurie cate o felie de mar si una de miez de lapte,pana se termina.

Deasupra se pune dulceata de capsuni ,reteta o aveti aici http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-capsuni-48101.html si frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de miez de lapte cu mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de prajitura turnata cu branza si stafide