Desert Cuburi cu miere si nuca de cocos, reteta Tavalita cu miere

de cristeena20 in Prajituri, 28 Apr 2014 | 78683 vizualizari

COMENTARII (29)

Merisor 1

29.04.2014, 17:26

Tot asa am si eu reteta, cu miere

DeloraBalomirean 1

10.03.2018, 15:54

Groaznica reteta! Nici nu se specifica la ce temperatura trebuie sa fie cuptorul, daca trebuie pre-incalzit...plus ca la blat se enumera unt la ingrediente, dar in descriere se spune de margarina. Alt mare minus e ca 500g de faina e exagerat de mult. Eu am facut reteta exact ca aici si mi-a iesit blatul tare ca cimentul de la atata faina si nu a mai absorbit glazura. Multumesc ca m-ati facut sa arunc bani pe ingrediente. Succes in a mai prosti si alti oameni. Poate unii din ei va mai dau si cateva click-uri pe reclama si faceti niste banuti.

AlinaCristiana 1

18.08.2020, 22:51

Prea multa faina!!! Nu se pune atata faina,m-am luat dupa voi si am stricat prajitura,a iesit indesata si f tare. Eu am facut reteta de f multe ori,dar cu 300gr faina si a iesit moale si pufoasa.

cristeena20 1

23.08.2020, 12:57

Imi pare rau ca nu vi-a iesit. Eu asa am reteta si merue am facut-o asa-a iesit mereu foarte buna iar blatu foarte pufos. Imi cer scuze de neintelegerea cu cuptorul-era preincalzit si la 180 grade; Poate nua iesit din cauza prafului de copt sau altceva ce nu ati facut bine, Daca dumneavoastra nu vi-a iesit nu inseamna ca reteta nu e buna-cu tot repsectul. Inteleg ca sunt si alte retete-eu am imparatsit reteta mea pentru care bag mana in foc ca e buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita