Desert cremsnit

de Leontina_Costel1970 in Prajituri, 7 Dec 2018 | 3256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi Boromir
  • Crema
  • 1 l lapte
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 20 g zahar vanilat
  • 100 g amidon de porumb
  • coaja de la o lamaie rasa
  • un praf de sare
  • Pentru pudrat
  • zahar pudra vanilat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cremsnit:

Crema : Amestecam zaharul cu ouale, praful de sare, zaharul vanilat si amidonul, apoi subtiem cu laptele. Punem pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa. Tragem de pe foc si adaugam untul si coiaja rasa de lamaie.

Am lasat foile in cutia in care au fost ambalate, asezam o foaie intindem o parte din crema calda, asezam a doua foaie, restul de crema si ultima foaie, pudram cu zahar si de preferat sa lasam pana a doua zi cand portionam, asta daca ai rabdare, daca nu o putem taia si dupa cateva ore cand crema s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cremsnit" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu migdale si crema ganache