Desert cornulete fragede cu rahat

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 28 Dec 2017 | 5592 vizualizari

 

Reteta romaneasca: Sunt niste cornulete foarte gustoase si va invit cu mare drag sa le incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 200 gr margarina
  • 200 gr untura de porc
  • 300 ml smantana
  • 180 gr rahat taiat in cuburi
  • 100 gr zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 35
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu rahat:

Amestecam faina cu zaharul pudra, margarina, untura de porc si smantana pana obtinem un aluat. Intindem aluatul, il taiem in triunguri, punem pe fiecare triunghi cateva cuburi de rahat si formam cornuletul. Cornuletele le coacem 25 de minute, la 180 C.

Dupa ce s-au racit, le pudram cu zahar pudra, apoi le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]