Cornuri cu rahat

de Bunica in Dulciuri, 9 Apr 2009 | 12928 vizualizari

 

Cornuri pufoase si gustoase pentru adulti si copii. Umplutura poate fi ,dupa preferinta cu: branza, gem, rahat sau marmelada.

 

INGREDIENTE

  • 500ml. lapte,
  • 8-10linguri zahar,
  • 4 linguri de margarina
  • un cubulet de drojdie,
  • arome,
  • faina cat cuprinde (pentru o coca potrivit de tare).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu rahat:

Se framanta si se lasa la dospit 1 ora. Se imparte coca in 4, iar fiecare parte se intinde cu sucitorul, daca se poate sub forma rotunda. Se taie in 8 triunghiuri, se pune umplutura, se pun in tava si de pun la copt la foc potrivit. Daca vreti sa fie mai aspectuase le ungeti cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu rahat