Ingredient secret: rahat
Untul la temperatura camerei se amesteca cu ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si iaurtul.
Cand avem un amestec omogen,adaugam faina si framantam un aluat gras ferm pe care il infasuram in folie alimentara si il dam la rece pentru o ora.
Rahatul se taie bucatele.
Tapetam doua tavi cu hartie de copt si preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Scoatem aluatul de la frigider, apoi il impartim in mingiute de marimea unei mingi de tenis.Fiecare parte de aluat se intinde pe masa de lucru infainata, se imparte in 8, punem cate o bucata de rahat la baza fiecarei parti o bucatica de rahat, rulam strans si asezam cornuletele in tavi.
Le coacem pana devin aurii folosind functia de coacere cu ventilatie a cuptorului.
Scoatem cornuletele pe un platou si cat sunt inca fierbinti, le pudram cu zahar.
Pofta buna!