Cheesecake cu banane( fara coacere)

de nadina73 in Dulciuri, 30 Noi 2010 | 17266 vizualizari

 

Aveti pofta de ceva dulce,nimic mai simplu in 15-20 minute totul e gata.poftiti la masa. Pt ca tortul lui Dragos-Andrei s-a spulberat rapid trebuia sa fac ceva si rapid si bun ,asa ca iata rezultatul

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 250 g biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • 150 g unt
  • 1 lingura scortisoara

Crema:

  • 500 frisca
  •  500 g branza de vaci
  • 120 ml lapte
  • 2 plicuri  gelatina praf
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 plicuri intaritor de frisca
  • 2 banane coapte bine-optional

Decor:

  • gel(nu gem) de capsuni
  • alune macinate,fulgi de ciocolata............
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu banane( fara coacere):

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,cacaua si scortisoara.

Se pune compozitia cu biscuiti  intr-o tava cu pereti detasabili.

Crema:

Se mixeaza bine branza cu laptele,vanilia, pana se omogenizeaza bine dupa care se pun prafurile de budinca si bananele, se mixeaza in continuare 3-4  minute.

Se bate bine frisca cu zaharul si intaritorul de frisca.

Se amesteca frisca batuta cu crema de branza  se pune praful de gelatina care in prealabil a fost hidratat in 50 ml apa rece, apoi diluat pe baie de abur si racit,  si se amesteca cu o paleta cu miscari circulare.

Se pune compozitia cu frisca peste blatul de biscuiti in tava,se da la rece pentru 2-3 ore

Se orneaza cu bombonele ,ciocolata,alune,eu insa am pus gel de capsuni.

pofta buna

PS:Sincer ,data viitoare nu am sa mai pun banane,deoarece se oxideaza foarte repede si isi schimba culoare tortul,se poate si fara sau cu alte fructe.Eu insa am ascultat de piticutzu  de Rares care a zis "mama pune banane nu kiwi"oricum a fost foarte bun si s-a papat rapid si acesta

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu banane( fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mioritza_2oo6 1

15.10.2011, 21:53

praful de budinca se pune asa cum e?
sau nu am intes eu?

nadina73 1

16.10.2011, 23:54

Mioritza ,da se pune prafu de budinca asa cum e din plic

nadina73 1

16.10.2011, 23:57

Sau si mai bun e daca inlocuiesti prafu de budinca cu crema"OLE DE VANILIE" e minunat,incearcal

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de lapte si ciocolata