Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra

de Mitinita in Torturi, 24 Feb 2018 | 4671 vizualizari

 

Reteta cu dragoste
Am pornit de la reteta Laurei de cheesecake https://www.bucataras.ro/retete/cheesecake-padurea-neagra-56088.html, dar am ales sa-l fac fara coacere.
Noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • Pentru crusta
  • 200 g de biscuiti digestivi
  • 50 g de unt
  • Pentru cheesecake
  • 1 plic de gelatina
  • 50 ml de apa rece
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g de zahar
  • 200 g smantana
  • 200 g smantana dulce, pentru frisca
  • 1 ciocolata amaruie Poiana
  • dulceata de visine
  • cacao
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra:

Blatul

Biscuitii se macina marunt. Se pot marunti si intr-o punga, cu sucitorul.

Untul se topeste si se adauga la biscuitii zdrobiti. Se amesteca bine.

Amestecul se pune intr-o forma de tort cu hartie de copt. Se da la rece.

Crema

Gelatina se hidrateaza 5 minute in 50 de ml de apa. Se incalzeste putin la microunde, cat sa se dizolve.

Ciocolata se topeste pe baie de aburi.

Se bate frisca. Se amesteca cu branza, smantana, gelatina, ciocolata si zaharul.

In compozitie se poate pune si dulceata de visine.

Asamblare

Se toarna compozitia peste blatul de biscuiti.

Se pune un strat de visine din dulceata si se pudreaza cu cacao.

Se orneaza cu frisca si bucati de ciocolata si se da la rece peste noapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake fara coacere Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]