Desert cheesecake cu zmeura

de dantes in Dulciuri, 18 Ian 2018 | 3385 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Rocsi si ii multumesc

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250 g biscuiti
  • 125 g unt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 50 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 500 g zmeura proaspata sau congelata
  • 50 g zahar
  • 20 g amidon
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu zmeura:

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit.

Intr-o forma de tort cu inel detasabil punem biscuitii, apasam bine si ii nivelam sa obtinem o baza uniforma si o dam la frigider.

 Branza de vaci o amestecam cu mascarpone, zaharul pudra si o amestecam bine cu un mixer. Topiti ciocolata alba pe baie de aburi si o adaugati peste branza. Batem frisca si o incorporam in compozitia cu branza impreuna cu zaharul vanilinat.

Scoatem forma de tort cu biscuiti de la frigider, punem deasupra crema si o lasam in frigider 3-4 ore.

Zmeura o zdrobim, o amestecam cu zahar si o punem pe foc, cand incepe sa clocoteasca, dam focul mai mic, dizolvam amidonul in 3-4 linguri de apa si il turnam peste zmeura. Cand s-a ingrosat, o strecuram prin sita si o lasam un pic sa se raceasca. Scoatem cheesecakul de la frigider si turnam sosul de zmeura deasupra si il lasam la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni