Desert cheesecake cu zmeura

de dantes in Dulciuri, 18 Ian 2018 | 4696 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Rocsi si ii multumesc

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250 g biscuiti
  • 125 g unt
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 250 g mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 g ciocolata alba
  • 50 g zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 500 g zmeura proaspata sau congelata
  • 50 g zahar
  • 20 g amidon
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu zmeura:

Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit.

Intr-o forma de tort cu inel detasabil punem biscuitii, apasam bine si ii nivelam sa obtinem o baza uniforma si o dam la frigider.

 Branza de vaci o amestecam cu mascarpone, zaharul pudra si o amestecam bine cu un mixer. Topiti ciocolata alba pe baie de aburi si o adaugati peste branza. Batem frisca si o incorporam in compozitia cu branza impreuna cu zaharul vanilinat.

Scoatem forma de tort cu biscuiti de la frigider, punem deasupra crema si o lasam in frigider 3-4 ore.

Zmeura o zdrobim, o amestecam cu zahar si o punem pe foc, cand incepe sa clocoteasca, dam focul mai mic, dizolvam amidonul in 3-4 linguri de apa si il turnam peste zmeura. Cand s-a ingrosat, o strecuram prin sita si o lasam un pic sa se raceasca. Scoatem cheesecakul de la frigider si turnam sosul de zmeura deasupra si il lasam la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]