Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere

de Dea_Dea in Torturi, 9 Aug 2017 | 4190 vizualizari

 

un cheesecake simplu, racoritor si gustos.

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 250 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • umplutura:
  • 180 gr crema de branza
  • 6 linguri de zahar pudra
  • 300 ml frisca lichida (smantana pentru frisca)
  • esenta de vanilie
  • 200-300 gr capsuni proaspete
  • decor:
  • Ciocolata topita si capsuni.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere:

 

Blat: Rupem biscuitii intr-un bol. In alt bol, punem untul la topit la microunde, 10-20 sec. Turnam untul peste biscuiti si amestecam bine. Punem compozitia intr-o tava de 20-22 cm diametru, nivelam cu mana si lasam sa se raceasca la frigider pana facem umplutura.


Umplutura: Crema de branza si 4 linguri de zahar pudra se amesteca impreuna intr-un bol. Separat punem frisca, 2 linguri de zahar pudra si esenta de vanilie, incepem sa mixam pana incepe sa devina tare, acum adaugam crema de branza si mai mixam cateva secunde.

Asamblare:
Scoatem tava din frigider, punem un strat de crema de branza, capsunile taiate in jumate, restul de crema si dam la frigider cateva ore sa se raceasca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu vanilie si capsuni, fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de branza