Toamna ne oferă o tonă de fructe și legume delicioase. Să spunem că își spală păcatele pentru zilele ploioase și pentru plecarea verii. În perioada aceasta am mers pe la munte să respir aer curat, să mă bucur de ultimele zile cu soare și nu am putut să nu observ străzile pline de gospodari care vindeau multă cătină. Este foarte sănătoasă, așa că m-am aprovizionat și eu cu o cutie. Se poate consuma dimineața cu miere, sau, bineînțeles, în deserturi.
Pentru crusta:
Pentru cheesecake
Pentru sos:
Pentru crusta am maruntit biscuitii, apoi am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine. Am presat compozitia pe baza unei forme de patiserie.
Pentru cheesecake: am extras sucul de catina si am dat deoparte.
Separat am mixat branza cu zaharul si mierea, am adaugat sucul de catina si de lamaie si am mixat bine. Am turnat peste crusta.
Pentru sos: am extras sucul din catina si am pus pe foc mic. Am adaugat zaharul si am lasat pe foc mic pana s-a legat putin. La sfarsit, am adaugat amidonul si am amestecat energic. L-am lasat sa se raceasca inainte sa decorez cheesecake-ul.