Desert chec Clementina

de Adele in Prajituri, 22 Sep 2014 | 13224 vizualizari

 

Primul meu chec! si nu pot decat sa ma declar multumita! multumesc Cleme pentru reteta, e delicios!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de cacao neagra
  • 6 linguri de ulei
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri dulceata de cirese
  • 2 plicuri vanilie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec Clementina:

Pentru inceput se separa galbenusurile de albusuri, se bat albusurile bine si se lasa deoparte, dupa care se bat galbenusurile cu zaharul, vanilia si treptat uleiul pana devin spumoase si isi schimba culoarea. Se adauga faina si praful de copt si se amesteca usor, dupa care se incorporeaza albusurile. Se pun deoparte cateva linguri din compozitie si se amesteca cu cacaua.

Se pregatesc tavile, se ung bine (sau puteti folosi hartie de copt) se pune compozitia incercand sa combinati cele doua culori dupa placul vostru. Se dau la cuptor la 180° pentru 25-30 de minute.

Eu am pregatit 3 checuri, 2 simpli si in unul am pus in crema de cacao si dulceata de cirese.

Se lasa la racit se pudreaza cu zahar. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec Clementina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec.......1,2,3,4