Desert budinca de paine cu fructe

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2020 | 1947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine taiata felii
  • 200 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g iaurt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • fructe (eu am avut mure,zmeura si capsuni)
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de paine cu fructe:

 Intr-un bol batem laptel cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, iaurtul, un praf de sare.

Se unge o tava cu unt, adaugam un strat de felii de paine. Adaugam1/2 din compozitie de oua, lasam 5 min sa absorba lichidul.

Intre timp aprindem cuptorul la 180 grade C.

Adaugam fructe dupa gust (sau putem adauga fructe uscate), restul de amesteca de oua, untul ramas taiat si presaram zahar brun.

Dam la cuptorul incalzit pana ce este rumenita frumos cca 45-50 min.

Se lasa sa se raceasca dupa care o servim cu zahar pudra sau miere de albine si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de paine cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida