Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este minunată, numai ca am modificat-o un pic, înlocuind untul cu ulei, fulgii de ciocolată cu o ciocolată alba (rasa). Eu una sunt mulțumită de rezultat, sper să vă placă!!!!!
Pentru început, am adăugat zahărul peste ulei și le-am bătut bine cu un tel, după care am adăugat ouale unul cate unul, amestecând bine de fiecare dată.
Se va adauga apoi zaharul vanilat si esența de vanilie, după care, separat, într-un bol, se va pune făina in care adăugăm praful de copt .
După ce am pus și esența și zaharul vanilat, vom adauga apoi jumatate din cantitatea de făină, amestecând până la omogenizare, după care adaugam si jumatate din cantitatea de lapte, amestecand bine.
Se va adăuga iar făina si laptele pe rând, amestecand ușor de fiecare dată.
La final, se va adăuga ciocolata albă (pe care am dat-o pe razatoarea mare) si 50 g de ornamente de ciocolată (neagra) si se va amesteca până acestea se încorporează.
Se pregateste o tavă pentru briose, se asaza in fiecare compartiment cate o formă de hartie pentru briose, după care se adaugă cu o lingură compozitia de briose. La final, se presară deasupra cateva ornamete si apoi se dă la cuptor (preincalzit) pentru 25 de minute.
Cand sunt gata, se scot din tava, cand se răceasc un pic si apoi se orneaza dacă se mai doreste.
Eu le-am pudrat un pic cu cacao zahăr pudră vanilat.