Bomboanele sunt foarte usor de facut, arata grozav sunt si gustoase si nu se altereaza. Este o prajitura care tine foarte mult timp, datorita ingredientelor neperisabile pe care le contine.
Multe persoane nu isi permit sa cumpere aceste bomboane din comert, dar si le pot prepara singuri acasa.
Se sparg samburii de migdale si se pun intr-un castron pana la formarea bomboanelor.
Margarina impreuna cu zaharul se pun pe foc pana se topeste tot zaharul, amestecand continuu in ea. Se adauga jumatate din fulgii de nuca de cocos si laptele praf. Se amesteca si se omogenizeaza. Se lasa 10-15 minute sa se raceasca pentru a putea forma bilute din acest aluat. In mijlocul fiecarei bilute se pune un sambure de migdala si se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se servesc dupa racire.
1
migdalele se pot praji intr-o tigaie de ceramica sau in cuptor, eu le-am pus crude, neprajite
2
pentru cine doreste ca aceasta compozitie sa iasa mai moale, se poate adauga si o lingura de smantana in compozitie dupa ce se ia de pe foc, dar cu mare grija, daca smantana este amaruie acel gust se va simti in bomboane