Dovleac copt

de Bunica in Dulciuri, 3 Dec 2014 | 4518 vizualizari

 

Cum imi ramasese o jumatate de dovleac m-am gandit sa-l bag la cuptor cu zahar si scortisoara.Ce sa va spun?A iesit o bunatate! Un desert de post usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovleac
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spala dovleacul si cu ajutorul unei linguri carata-l de seminte.

jumatatee de dovleac taie-l in doua.

Presara pe fiecare jumatate cate o lingura zahar si 1/2 lingurita scortisoara.

Pune-l in tava si da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-50 minute.

Cand este bine rumenit scoatem tava din cuptor si-l lasam sa se raceasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

03.12.2014, 18:56

Gata,s-a terminat!Jumatate l-am mancat si jumatate l-am dus Ioanei

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:18

na pai Buni draga, in seara asta spun passssssssss lung...

Pushaa 1

14.12.2014, 10:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovleac "placintar" la cuptor