Dovleac copt

de Bunica in Dulciuri, 3 Dec 2014 | 4671 vizualizari

 

Cum imi ramasese o jumatate de dovleac m-am gandit sa-l bag la cuptor cu zahar si scortisoara.Ce sa va spun?A iesit o bunatate! Un desert de post usor de preparat!

 

INGREDIENTE

  • o jumatate dovleac
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spala dovleacul si cu ajutorul unei linguri carata-l de seminte.

jumatatee de dovleac taie-l in doua.

Presara pe fiecare jumatate cate o lingura zahar si 1/2 lingurita scortisoara.

Pune-l in tava si da tava la cuptorul incins la 160 grade pentru 40-50 minute.

Cand este bine rumenit scoatem tava din cuptor si-l lasam sa se raceasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

03.12.2014, 18:56

Gata,s-a terminat!Jumatate l-am mancat si jumatate l-am dus Ioanei

MOKUSKA 1

03.12.2014, 21:18

na pai Buni draga, in seara asta spun passssssssss lung...

Pushaa 1

14.12.2014, 10:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema de dovleac