Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz

de mena29 in Dulciuri, 6 Aug 2014 | 19261 vizualizari

 

Deliciosi!!! Tot la Lena pe site am gasit si reteta aceasta de biscuiti si am fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina alba 
  • 60 g fulgi nuca de cocos
  • 80 g fulgi de ovaz
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingura miere de albine
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 2 lingurite suc de lamaie pentru stins bicarbonatul
  • 50 g zahar brun
  • 7 linguri apa rece
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz:

Pornim cuptorul sa se incalzeasca la 190-200 grade C.

Amestecam pe rand toate ingredientele.

Cu mainile umezite,formam bile din aluatul rezultat si le punem intr-o tava pe care am tapetat-o cu hartie de copt.

Dupa ce am terminat, presam fiecare bila pentru a aplatiza putin biscuitii.

Coacem 15-20 minute pana devin aurii.

Eu am facut portie dubla si nu mi-a parut rau.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Puteti inlocui faina alba cu faina integrala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu nuca de cocos si ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

08.02.2015, 00:54

Cat de deliciosi arata Menuco scumpa!

mena29 1

08.02.2015, 21:03

Ruxy,chiar acum am papat un biscuite, tare mult imi plac!

Geanina87 1

10.03.2016, 15:40

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort de branza inghetat cu banane si unt de arahide crocant