,,Bunatati pentru Craciun''
DELICIOSI...nu te mai saturi de ei!
Intr-un bol adaugam: untul de arahide, zaharul, praful de sare si mixam pana se dizolva zaharul. Adaugam untul cu grasime de 82% mixam, oul, iaurtul, vanilia si mixam in continuare, iar la final adaugam faina, praful de copt si bicarbonatul. Nu insistam foarte mult cu mixare doar atat cat se incorporeaza faina.
Pregatim o tava cu hartie de copt si cu ajutorul lingurei de inghetata luam din bol si punem in tava tapetata cu hartie de copt si formam biscuiti cu ajutorul stampilei. Continuam asa pana la epuizarea aluatului.
Introducem tava la cuptorul preincalzit la 175 grade C, pentru 12-15 minute.
1
toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei
2
daca doriti biscuiti mai fragezi lasati la cuptor 12 minute, iar daca dorit sa fie crocanti lasati la cuptor 15 minute
3
stampila se trece de fiecare data prin faina