Desert biscuiti cu unt de arahide

de lucy2002 in Dulciuri, 6 Ian 2020 | 2269 vizualizari

 

,,Bunatati pentru Craciun''
DELICIOSI...nu te mai saturi de ei!
 

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt de arahide
  • 100 gr unt la temperatura camerei, cu grasime de 82%
  • un ou
  • 225 gr zahar pudra
  • un praf de sare
  • o lingura cu varf de iaurt sau smantana
  • 300 gr faina alba
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt de arahide:

Intr-un bol adaugam: untul de arahide, zaharul, praful de sare si mixam pana se dizolva zaharul. Adaugam untul cu grasime de 82% mixam, oul, iaurtul, vanilia si mixam in continuare, iar la final adaugam faina, praful de copt si bicarbonatul. Nu insistam foarte mult cu mixare doar atat cat se incorporeaza faina.

Pregatim o tava cu hartie de copt si cu ajutorul lingurei de inghetata luam din bol si punem in tava tapetata cu hartie de copt  si formam biscuiti cu ajutorul stampilei. Continuam asa pana la epuizarea aluatului.

Introducem tava la cuptorul preincalzit la 175 grade C, pentru 12-15 minute.

TIPS-URI

1

toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei

2

daca doriti biscuiti mai fragezi lasati la cuptor 12 minute, iar daca dorit sa fie crocanti lasati la cuptor 15 minute

3

stampila se trece de fiecare data prin faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac estonian