Untul la temperatura camerei se amesteca cu praful de copt, zaharul pudra, oul si smantana.
Adaugam apoi faina, framantam un aluat ferm care nu se lipeste de maini.
Impartim aluatul obtinut in doua: jumatate ramane asa, iar in cealalta jumatate punem colorantul si esenta de zmeura.
Acoperim aluatul si il lasam la rece o ora.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Tapetam tava cu hartie de copt.
Intindem pe masa de lucru cele doua parti de aluat in forma dreptungiulara pe cat posibil, apoi le suprapunem si le rulam strans.
Presaram bombonelele pe masa de lucru, apoi presam usor aluatul peste ele, asa incat sa imbracam pe cat posibil intreaga suprafata exterioara uniform.
Taiem apoi felii din aluatul obtinut si le asezam in tava. Lasam suficient loc sa aiba loc sa creasca.
Dam tava la cuptor pana se rumenesc usor pe margine.
Le scoatem din cuptor, apoi din tava si le lasam la racit.
Pofta buna!