Desert bilute cu nuca si visine

de Constelatialeu in Dulciuri, 1 Noi 2020 | 4950 vizualizari

 

Deobicei aceste deserturi rasar asa cand iti raman diverse ''chestii'' si nu vrei sa le arunci ca nu-s de aruncat, asa ca le imbunatatesti.

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g biscuiti populari
  • cca 100 g gem de prune
  • cca 150 g nuca macinata
  • 100 g ciocolata alba
  • 50 g cacao
  • 1 sticluta esenta rom
  • visine conservate pentru prajituri
  • nuca macinata pentru tavalit bilutele
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute cu nuca si visine:

Am pus in robot biscuitii si i-am macinat, am adaugat gemul, nuca, cacao si esenta de rom si am pornit din nou robotul, 2-3 min, la final am adaugat ciocolata topita, am obtinut un amestec omogen.

Am format bilute, apoi le-am aplatizat si am pus in mijloc cate o visina, apoi am format din nou biluta, apoi am tavalit-o prin nuca macinata. Rapid si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute cu nuca si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

02.11.2020, 20:25

Ce faine sunt! Mereu mi-au placut aceste bilute!

abstract01 1

02.11.2020, 22:22

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:31

Binutele astea sunt fix pe gustul meu! Am rapit trei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita