M-am inspirat de pe blogul lui Aldygio
Intr-o cratita, amestecam faina cu zaharul, adaugam laptele caldut si galbenusurile.
Amestecam continuu cu un tel pentru a nu se forma cocoloase.
Punem pe foc, amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca.
Stingem focul, adaugam zeama, coaja rasa de lime, esenta, amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca.
Mixam untul, adaugand cate o lingura din crema de lapte.
Intr-o tava, asezam prima foaie de napolitana, un strat de crema, un strat de biscuiti (eu i-am trecut prin lapte), un rand de crema. Alternand biscuitii cu crema, trebuie sa ne iasa 3 randuri de biscuiti.
Se acopera cu ultima foaie de napolitana, presam putin si ungem cu crema ramasa.
Presaram fistic dat prin razatoare si coaja de lime.
Dam la rece cateva ore inainte de a o portiona.