Deliciu de post

de Dana92 in Mancaruri de post, 15 Mar 2016 | 4725 vizualizari

 

Cartofi la cuptor cu legume

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 2/3 buc ceapa
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 g masline negre
  • 100 g rosii cherry
  • Condimente: rozmarin, patrunjel
  • Sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu de post:

Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung. Ii punem la fiert cca 10 min. Intre timp ce am pus cartofii la fiert taiem cepele solzisori si le punem la calit cu un pic de ulei de masline impreuna cu rosiile cherry si maslinele, le lasam la foc mic adaugand putina apa si asteptam sa se elimine apa.

Dupa ce cartofii au fiert ii strecuram,tapetam o tava cu hartie de copt, ii asezam impreuna cu ceapa,rosiile si maslinele calite.Presaram sare, piper, ulei de masline impreuna cu rozmarinul si cu patrunjelul.

Dam tava la cuptor pe cca 20-25 min la 180 de grade.

Cand sunt gata rumeniti ii scoatem si ii presaram cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu usturoi