Cus-cus israelian cu mazare si menta

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 9 Oct 2013 | 4302 vizualizari

 

Am descoperit de ceva timp cus-cusul si de atunci il pregatesc de fiecare data cand am ocazia, de data asta
am incercat o reteta de cus-cus mai light, care se face foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga cus-cus
  • 150 g mazare congelata
  • menta proaspata
  • sare
  • piper
  • 700 ml supa de pui/apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus israelian cu mazare si menta:

Se pune supa sau apa la fiert impreuna cu mazarea si cus-cusul si se lasa sa fiarba impreuna pana scade apa. Cand este gata se condimenteaza cu sare si piper, apoi se asezoneaza cu menta tocata marunt. Se poate servii ca si mancare de post sau ca si garnitura. Pofta buna!



Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus israelian cu mazare si menta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus-Cus