Langosi de post cu dulceata de cirese amare

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 3976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie
  • 500 ml apa minerala
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • coaja de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi de post cu dulceata de cirese amare:

Intr-un bol se pune drojdia cu putina apa calda si cele 3 linguri de zahar.

In faina cernuta se formeaza o gropita in care adaugam apa,coaja rasa de lamaie, otetul, uleiul, sarea si maiaua.

Amestecam cu o lingura pana ce amestecul se ingroasa apoi incepem sa framantam. Lasam la dospit cca. 20 /25 minute.

Dupa ce aluatul a crescut incepem sa intindem foile, formam triunghiuri (sau ce forma dorim) le ungem cu dulceata/gem, le impaturim si le prajim in ulei incins.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi de post cu dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

deyutzky 1

19.03.2016, 10:41

Tare bune

Bya Ralu 1

19.03.2016, 19:13

bun

CameliaR 1

20.03.2016, 10:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci