Cus cus cu pulpe de pui

de adry88 in Pui, 27 Apr 2013 | 11645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus cus
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 4 copanele
  • 2 linguri de mustar
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 1 cana de bere
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu pulpe de pui:

Amestecam mustarul cu condimetele si berea dupa care adaugam pulpele de pui spalate,acoperim si dam la frigider 30 min.

Asezam pulpe intr-o tava,adaugam siropul in care am tinut pulpele si 1 lingura de unt.

Dam la cuptor pana se rumesc frumos.

Cus cus il fierbem in apa cu sare,dupa care il scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim ceapa tocata,adaugam morcovul dat prin razatoare si pasta de ardei,lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam cus cus si lasam cca 5 min sa se caleasca impreuna.

Eu am adaugat la final si ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si cuscus