Cus cus cu legume

de Sim0na in Mancaruri de post, 18 Apr 2012 | 6165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g cus-cus
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 mocov mic
  • 4 ciuperci marisoare
  • 3 rosii mai micute
  • sare
  • chilli
  • curry
  • nucsoara
  • Ptr salata:
  • 1/2 varza mai micuta
  • 1 morcov marisor
  • sare
  • ulei de masline
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume:

Cuscus-ul l-am pregatit conform instructiunilor de pe eticheta (la mine 6 minute in apa clocotita + sare).  L-am scurs de apa, apoi l-am condimentat cu curry, chilli, nucsoara si sare.

Ceapa am tocata marunt si am pus-o la calit in putin ulei de masline, amestecand sa nu se arda. Am adaugat morcovul taiat bastonase, apoi ciupercile feliate si le-am lasat sa se caleasca cateva minute. Am adaugat putina apa calda si am lasat pe foc pana a scazut. Rosiile taiate in jumatate le-am pus peste restul legumelor si am lasat sa se caleasca, amestecand usor sa nu se arda.

Peste amestecul de legume am adaugat cuscus-ul, amestecand usor ptr a nu sfarama rosiile.

Am servit cuscus-ul cu o salata de varza si morcov.

O mancarica usoara si gustoasa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac (de post)