Pilaf cu ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 27 Mar 2011 | 8594 vizualizari

 

daca tot vine primavara, si au aparut legumele proaspete sa profitam din plin de ele.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de orez
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ceapa verde:

Spalam orezul in cateva ape si il punem la fiert.

Intre timp spalam legumele, dupa care ceapa o taiem nu foarte marunt, iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem o lingura de ulei si un pahar de apa in care vom inabusii legumele, cu capacul pus.

Dupa ce am inabusit legumele le punem peste orez, lasam sa fiarba impreuna.

La sfarsit condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel proaspat tocat fin.

Servim alaturi de o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]