Curry verde cu legume

de ianculubita in Mancaruri de legume, 8 Aug 2015 | 3093 vizualizari

 

Daca va plac aromele si condimentele asiatice,va recomand aceasta pasta de curry verde care este super buna; o puteti folosi cu carne,legume,peste dar si la supe(se gaseste la LIDL)

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1cutie cu naut
  • 2morcovi
  • 1ardei gras
  • 1cutie lapte de cocos
  • 2cartofi
  • 2linguri sos de peste NUC MAM
  • 1lingura ulei
  • 3linguri pasta de curry verde (dupa gustul fiecaruia)
  • 2linguri sos de soia
  • paste de orez
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry verde cu legume:

In tigaia cu ulei si smantana de deasupra laptelui de cocos, se pun cartofii cubulete, morcovii taiati bastonase, dupa 2min se adauga si laptele, nautul scurs si se lasa la fiert 5-10min, pana scade; se adauga acum dovlecelul taiat tot bastonase, ardeiul fasii, sosul de peste, pasta de curry, sosul de soia, se omogenizeaza totul, se potriveste de gust apoi se opreste focul.

Pastele se pun intr-un vas,se acopera cu apa clocotita, se lasa sub capac 5-10min,apoi se scurg.

Se servesc pe farfurie pastele iar deasupra legumele cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute