Curcan cu legume

de alldaycooking in Curcan, 14 Feb 2012 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingurita amidon
  • ghimbir
  • piper alb
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3  catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu legume:

Pieptul de curcan l-am taiat fasiute subtiri. Din 2 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 1 lingura otet de vin si o lingurita de amidon am preparat o marinata in care am pus fasiutele de carne de curcan si am lasat la rece 30 de minute. Am prajit carnea in ulei de masline si am adaugat 2 linguri de sos de soia, ghimbir si piper inainte de a lua de pe foc. Separat am calit cei 3 catei de usturoi, apoi am adaugat morcovii, telina si ardeiul taiate fasii. Am amestecat legumele timp de aproximativ 1 minut apoi am adaugat 3-4 linguri de apa, am acoperit cu un capac si am lasat legumele sa fiarba inabusit. Cand legumele au fost facute am adaugat carnea si am amestecat timp de cateva secunde fara a lua tigaia de pe foc. Noi am servit alaturi de orez fiert.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu legume