Ciocolata o topim impreuna cu untul la foc mic sau la microunde, cum ne este mai usor. Lasam la racit, apoi adaugam zaharul si mixam energic. Urmeaza ouale pe rand, mixand foarte bine dupa fiecare. Cand terminam de mixat ouale, compozitia trebuie sa-si fi dublat volumul. Adaugam banana pasata cu furculita. Daca nu aveti mofturosi prin zona o puteti pune taiata bucatai mai mari. :) Turnam laptele, omogenizam si incorporam faina amestecata cu praful de copt. Vom obtine un aluat ca pentru chec, de consistenta unei smantani groase.
Punem aluatul in forme, le umplem pe 3/4 si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc, in jur de 20-25 de minute, in functie de cuptor. Se scot pe un gratar si se lasa la racit.
Crema se prepara inainte de a incepe prepararea prajiturelelor.
Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida. Se da la frigider pentru cateva ore. Cand s-a racit foarte bine si s-a intarit se mixeaza pana se obtine o crema pufoasa si ciocolatoasa. :)
Crema obtinuta o punem intr-un pos si ornam dupa preferinta.