Cum se prepara visinata

de Patricia Iordache in Bauturi, 21 Iul 2013 | 19057 vizualizari

 

Cum se prepara visinata. Nu consum alcool de nici un fel, insa o visinata facuta in casa nu refuz niciodata. Mai ales visinele din visinata...mhh...le ador!! Ca sa nu mai spun ca sunt extraordinare in prajiturile cu ciocolata. ;)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg. visine;
  • 1.5 kg. zahar;
  • 0.5 l. alcool dublu rafinat (96% alcool);
  • 3 l. palinca/tuica
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Curatam visinele de codite si de frunze, le spalam si le asezam intr-o damigeana.

Presaram zahar peste ele, miscam usor damigeana astfel incat zaharul sa acopere toate visinele.

Lasam la loc insorit aproximativ 7-10 zile pana cand zaharul se topeste si devine sirop.

Turnam alcool-ul dublu rafinat, amestecam si lasam la loc intunecat inca 7 zile. Apoi, adaugam palinca sau tuica. 

Mai lasam cateva zile si apoi putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]