Cum se face sucul de rosii

de - Andreea - in Conserve, 24 Aug 2013 | 5945 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Reteta am preluat-o de la Diaconita >:D< ... E prima oara cand fac suc de rosii...Aveam o teama ca se va strica ,etc...dar cum am avut multe rosii m-am gandit ca nu merita sa le arunc si asa m-am pus pe treaba !!! Foarte simplu !!!

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Eu nu am separator ptr rosii asa ca m-am pus, am spalat rosiile si le-am rupt coditele.

Le-am taiat in patru si le-am pus in robotul de bucatarie.Cand s-au facut ca un suc le-am trecut prin sita ptr a putea separa semintele.

Apoi am pus totul intr-o oala si am dat la fiert la foc potrivit pana ce compozitia a scazut.Se adauga sare si zahar in cazul in care sucul e prea acrisor.Se lasa sa scada dupa preferinta fiecaruia...la ca de gros doriti sa fie sucul de rosii :) 

Am spalat sticlele,le-am uscat foarte bine si am turnat in ele sucul de rosii fierbinte.

Le-am invelit intr-o patura si le-am lasat pana s-au racit.

Apoi le punem in camara si le folosim la nevoie :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

24.08.2013, 16:48

Rocsi 1

24.08.2013, 21:17

Si eu am facut dar cu tot cu seminte si le-am oparit inainte ca sa le decojesc. Foarte bun

mamaieelena 1

24.08.2013, 21:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii