Cuiburi cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2012 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 piept de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare si piper
  • cateva felii de bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu ciuperci:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline si putina apa. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam pieptul de pui  taiat cubulete si ciupercile tocate marunt. Amestecam si fierbem pana scade toata zeama lasata de ciuperci. La final, saram si piperam dupa gust si adaugam usturoiul pisat. Omogenizam si dam deoparte, lasam la racit. Dupa ce s-a racorit adaugam ouale si patrunjelul tocat.

Ungem formele cu putin ulei si le tapetam cu felii de bacon.

Formele astea de aluminiu au fost singurele forme mici pe care le-am avut. Cine are vase mici de ceramica, e un fericit si sa le foloseasca cu incredere. ;) Eu inca il mai astept pe Mos Craciun. :))

Umplem formele cu compozitia de ciuperci.

Dam apoi la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste baconul.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci, servite alaturi de alte aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de Drob de ciuperci