Daca am schimbat prefixul,am zis sa va aduc si eu ceva dulce. Recomand cu mare drag prajitura,e foarte usor de facut si greu de dat gres cu ea.
Blatul
Separam ouale si batem albusurile spuma cu zaharul si un varf de cutit de sare.
Adaugam galbenusurile si pudra de cacao.Dupa ce am amestecat compozitia,adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Incorporam faina cu o miscare circulara ,de sus in jos.
Tapetam o tava de20x30 cu ulei si faina si o introducem in cuptorul preincalzit.
Se coace cam 20-25 de minute sau cand scobitoarea iese curata.
Crema:
Preparam o budinca din lapte,zahar si faina .
Lasam sa se raceasca,apoi mixam impreuna cu cafeaua solubila si untul.
Blatul nu l-am insiropat decat foarte putin,cu niste apa cu zahar vanilat.
Lasam budinca la frigider o jumatate de ora,apoi se intinde peste blat.
Frisca Batem frisca cu telul si cand s-a intarit o punem peste budinca. Presaram cacao cu ajutorul unui site. Se lasa peste noapte la frigider.