Am incalzit smantana impreuna cu ciocolata rupta bucatele pana cand s-a topit ciocolata. Am lasat la rece in frigider pana cand s-a ingrosat crema (3 ore).
Pentru crusta am amestecat ingredientele enumerate si am lasat la rece coca 30 de minute. Am intins coca si am asezat-o intr-o tava aranjand putin marginile. Peste coca am pus o hartie de copt si 2 pumni de fasole. Am copt la 180 de grade timp de 15 minute, apoi am inlaturat hartia de copt si fasole si am copt pana cand s-a rumenit putin crusta.
Pentru jeleul de zmeura am pus la fiert zmeura impreuna cu fructoza. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina si am amestecat pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa mai fiarba aprox. 2 minute. Am turnat jeleul peste crusta cat era fierbinte.
Cand crema de ciocolata a inceput sa se intareasca am mixat-o pana cand am obtinut o crema spumoasa. Aceasta crema am pus-o peste jeleul de zmeura care se racise bine. Am mai lasat la rece putin apoi am taiat cubulete.