by postavaru
ptr.blat: mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina amestecata cu cacao; impartim compozitia in 3 si coacem 3 foi.
ptr.crema: amestecam zaharul cu amidonul si turnam peste cca 100 ml lapte amestecand sa nu se faca cocoloase; punem intr-o craticioara laptele impreuna cu ciocolata rupta bucatele si amestecam pana se topeste ciocolata apoi adaugam amestecul obtinut mai sus, in fir subtire amestecand sa nu se lipeasca de craticioara crema;dupa ce s-a ingrosat lasam sa se raceasca; intre timp mixam untul spuma impreuna cu zaharul praf siamestecam cu crema de amidon care s-a racit;obtinem o crema de lapte delicioasa pe care o impartim in 3.
ptr.sirop : fierbem apa cu zaharul ,dam de-o parte si punem romul; lasam sa se raceasca si stropim foile
asamblare : foaie-sirop-crema de 3 ori