Cuburi aperitiv cu ardei

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2013 | 9779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine integrala de secara
  • 200 gr crema de branza
  • 100 gr telemea
  • 50 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 plic gelatina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuburi aperitiv cu ardei:

Frecam untul moale impreuna cu crema de branza. 

Adaugam telemeaua rasa, smantana si ardeiul tocat marunt si amestecam bine pana se omogenizeaza.Daca este cazul mai adaugam putina sare. 

Preparam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si o amestecam in compozitie 

Intro tava de cozonac asezam o folie alimentara apoi punem feliile de paine astfel incat sa acopere tot fundul tavii. 

Turnam deasupra compozitia de branza si asezam peste ea feliile de paine ramase. 

Acoperim cu folia alimentara si dam la frigider pentru cel putin 2-3 ore. 

Scoatem aperitivul din folie si taiem cubulete mici . Eu am decorat cu rosii cherry 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuburi aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

22.08.2013, 01:21

woow am crezut ca sunt prajituri

bianca92 1

12.10.2013, 17:10

Foarte frumoase

Valclaudia 1

12.10.2013, 23:26

excelenta ideea! Am furat-o...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate