Cartofi frantuzo-secuiesti

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 6024 vizualizari

 

Ca sa nu ziceti ca gatesc si eu mai autohton!
Am adaptat putin reteta de cartofi frantuzesti pe care o face mama.Carnatii secuiesti au paprika in ei si sunt putin iuti sau piscaciosi cum zic fetele pe bucataras!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari fierti
  • 4-6 oua fierte tari
  • o cutie mica de smantana
  • 1 carnat secuiesc
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzo-secuiesti:

Se taie cartofii,carnatul  si ouala in felii rotunde.
Eu fac de obicei intr-o forma de chec de silicon.
Se unge putin forma si se adauga un strat de cartofi,unul de oua,unul de carnati si se pune smantana peste.
Se continua cu straturile pana se termina ingredientele.
Se termina cu smantana si se da la cuptor.

Se tine cam 40 de minute pana incepe sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzo-secuiesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosti cu dovlecei