Crochete de cascaval

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2013 | 40023 vizualizari

 

Am o gramada de reviste cu retete puse intr-un retetar...si azi vroiam musai sa fac crochetele astea si nu mai stiam in care este. Mi-a luat o ora pina am gasit-o, da nu mi-a parut rau ca m-am delectat cu cititul altor retete, m-am mai inspirat si am facut si ceva tare bun...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 100 gr gris
  • sare
  • piper alb
  • 1 ou
  • 100 gr cascaval
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cascaval:

Laptele se pune la foc cu un praf de sare, eu am folosit vasul zepter. Cind laptele a inceput sa fiarba am turnat grisul in ploaie in timp ce amestecam cu un tel. L-am mai lasat 1-2 minute pe foc, am dat vasul deoparte, am pus capacul si l-am lasat pina ce grisul a absorbit tot laptele si s-a ingrosat. Am lasat grisul cu lapte sa se racoreasca putin, am adaugat oul, sare si piper dupa gust, cascavalul dat pe razatoarea mare si am amestecat compozitia. Dupa ce s-a racit am luat din compozitie cu o lingurita, le-am dat prin pesmet, am modelat chiftelute si le-am prajit in ulei incins pina au devenit rumene.

Cu o salata de cruditati sunt minunate.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Anett 1

12.07.2013, 19:22

foarte bune!

lilik 1

13.07.2013, 09:10

grozave

FlaviaD 1

13.09.2013, 14:18

Foarte interesanta reteta si arata bine de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada ,,Veselie in culori"