Aveam in congelator un pachet cu foi de placinta si m-am gandit sa fac o budinca pentru mic dejun si o alta budinca pentru desert.
Au iesit amandoua foarte bune!!!
Decongelam pachetul cu foi de placinta si il taiem pe jumatate.
Batem cele doua oua cu putina sare, apoi adaugam iaurtul, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Taiem pastrama de porc in cubulete, gogosarul julien si le amestecam in compozitia cu iaurt.
Ungem niste forme de tarta sau de sufleuri, de care avem, cu putin unt si le umplem pe jumatate cu compozitia rezultata.
Taiem jumatatea de pachet cu foi de placinta in 4 parti si vom introduce foile, rasfirandu-le prin compozitie, lasand cateva colturi in afara pentru a se rumeni frumos.
Dam formele la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 de grade.
Se pot servi alaturi de legume proaspete sau cu ketchup.
1
Pastrama de porc poate fi inlocuita cu piept de pui sau alte specialitati de carne.
2
Foile trebuie rasfirate bine, altfel se strang in interiorul budincii si lasa senzatia de necopt.