Crochete de cartofi cu brânză

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2015 | 6027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi fierți în coajă
  • 150 g brânză (burduf, telemea, cașcaval)
  • 2 ouă
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriță boia dulce sau 1/2 linguriță boia iute
  • 100 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de cartofi cu brânză:

Fierbem cartofii în coajă și-i lăsăm să se răcească.

Îi curățăm de coajă și-i dăm pe răzătoare.

Brânza se va da si ea pe răzătoare.

Adăugăm 2 ouă, sare, piper, boia, praf de copt, făina. Omogenizăm foarte bine toate ingredientele.

Formăm biluțe, le tăvălim prin pesmet și le prăjim în ulei.


Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de cartofi cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pernute din mamaliga ramasa