Sunt cel putin la fel de buni ca cei de la KFC, cu siguranta mai sanatosi, si mai usor de facut.
Pregatim o marinata din mustar, ulei, pasta de ardei, usturoi pisat, sos de soia, boia, jumatate din cimbru si piper (cam o lingurita). Pieptul de pui il taiem fasii, late cam cat 2 degete. Punem carnea intr-o punga care se inchide ermetic sau intr-un vas si turnam marinata peste, amestecand bine. Lasam la frigider cel putin 3 ore.
Incingem cuptorul la 180 de grade si pregatim un amestec din faina, fulgii de porumb zrobiti putin cu sucitorul, pesmet, sare, piper si restul de cimbru. Bucatile de pui, scoase din marinata, le dam prin acest amestec, si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor cam 20 - 25 de minute, dupa care intoarcem fiecare bucata si mai lasam inca vreo 20 - 30 de minute, pana cand sunt patrunse, iar crusta se rumeneste.
1
marinarea carnii e foarte importanta, altfel puiul se usuca la cuptor