Celebrii biscuti incretiti intr-o varianta mult mai dietetica.....daca iubiti nuca de cocos, atunci aceasta reteta este pentru voi! Ii puteti imbraca in fulgi de cocos din belsug, eu am preferat sa pun doar in compozitie, cand se coc capata aspectul cu crapaturi....oricum i-ati prepara sunt deliciosi!
Topim untul de cacao pe baie de aburi si-l lasam putin la racit.
Fulgii de ovaz ii macinam si-i facem faina. Rasnim si alunele.
Intr-un vas larg, punem pe rand ingredientele uscate, adaugam oul, uleiurile de cacao si de cocos, si mierea, praful de copt stins cu lamaie si amestecam cu o lingura pana la omogenizare, apoi putin cu mana. Obtinem un aluat pe care-l dam la rece 15 minute, din care rupem apoi si formam biscuitii pe care ii asezam intr-o tava tapetata cu foaie pergament la o mica distanta. Acum daca dorim ii putem tavali prin fulgi de cocos macinati mai fin.
Coacem biscutii la 180 de grade in jur de 14 sau 15 minute.
Deliciu!
1
Eu m-am grabit putin si nu am mai tinut aluatul la rece, dar sigur au iesit la fel de buni