Aceasta prajitura are o multime de denumiri, printre care: cremes fals, prajitura cu crema gata, prajitura desteapta, abracadabra. Indiferent de nume, e o prajitura excelenta, foarte simplu de facut, rapida, dar arata ca si cum am fi muncit o gramada la ea.
Margarina o taiem cubulete si o punem intr-o cratita, impreuna cu 3 linguri de lapte si zaharul. Punem pe foc mic, amestecand mereu, pana cand margarina se topeste si zaharul se dizolva. Lasam sa se raceasca complet, pentru ca sa nu se taie compozitia.
Intre timp separam galbenusurile de albusuri, pe care le batem spuma. In amestecul de margarina si zahar, adaugam pe rand galbenusurile, amestecand mereu. Apoi incorporam faina si cate putin lapte, iar la final turnam restul de lapte, esenta de vanilie si zaharul vanilat. Compozitia va fi foarte lichida, dar e ok, se va intari la cuptor. Adaugam si albusurile batute spuma, amestecand de sus in jos cu grija, ca sa ramana pufoase. Turnam compozitia intr-o tava de aprox 24x38, unsa cu ulei si tapetata cu faina si o dam la cuptor, la 180 de grade, pentru 45 - 55 de minute, pana cand capata o culoare frumoasa. Lasam prajitura sa se raceasca complet si eventual o tinem la frigider cateva ore inainte s-o servim.