Foietajul se lasa la dezghetat pana se inmoaie.In tava mare de la aragaz se pune hartie de copt si se stropeste cu apa rece;deasupra se pune o foaie din foietaj si se coace pana se rumeneste.La fel se procedeaza si cu cea de-a doua foaie.
Crema:
Laptele se pune la incalzit intr-o cratita antiaderenta.
Ouale se mizeaza cu zaharul pana devin cremoase,apoi se adauga vanilia si amidonul si se omogenizeaza.Peste crema de oua se toarna in fir subtire laptele cald.Amestecul se pune in cratita in care am incalzit laptele si se pune la foc mediu amestecand incontinuu cu un tel pana se ingroase.
Gelatina se hidrateaza 10 minute in 2-3 linguri de apa rece,apoi se dizolva la bain-marie si se amesteca in crema de vanilie.Crema se acopera cu folie alimentara si se lasa pana la racire completa.Frisca se bate separat pana devine tare,apoi se incorporeaza in crema rece.
Asamblare:
Pe un platou dreptunghiular se aseaza o foaie de foietaj,iar peste se pune toata crema.Cealalta foaie se taie in patrate/dreptunghiuri de marimea careia vreti sa fie felia de cremsnit si se aseaza peste crema.Se lasa la frigider peste noapte.Se orneaza cu frisca si margarete(optional).