Crema pentru prajituri ( tort)

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Mar 2013 | 6550 vizualizari

 

Ideea pentru aceasta crema am luat-o de la Miha...multumesc !!!
Crema e una super buna si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml frisca lichida
  • 250 gr ciocolata amaruie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema pentru prajituri ( tort):

Ciocolata o taiem sau o rupem in bucati cit mai mici.

Frisca lichida o punem intr-o tigaie si dam la foc mic.Adaugam ciocolata si amestecam pina cind ciocolata s-a topit facind atentie insa ca frisca sa nu inceapa sa fiarba.

Compozitia astfel obtinuta se da la rece pentru citeva ore.Eu in lipsa de timp am lasat-o doar o ora si a fost ok.

Scoatem din frigider si mixam compozitia pina devine o crema fina si suuuuuuper delicioasa.

 

TIPS-URI

1

Pentru un gust mai bun se poate adauga aroma sau alune ,nuci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru prajituri ( tort)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz