Crema de zahar ars

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 17 Iul 2010 | 10922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -600 ml lapte
  • -5 oua
  • -1 lingurita amidon
  • -6 linguri de zahar
  • -vanilie
  • +1 cana de zahar pentru caramel

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

zaharul din cana se caramelizeaza si se toarna in fiecare forma si se imbraca peretii.

Ouale se bat cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga amidonul si vanilia si se omgenizeaza!

La sfarsit se toarna laptele si se omogenizeaza.

Se toarna in forme(de aluminiu,cesti etc) 2/3,se aseaza in tava si se pune apa in tava pana la jum formelor!

Se da la cuptor 30-40 min sau pana se rumeneste deasupra.

Se lasa la racit si se scot din forma

(eu am bagat un cutit cu lama subtire de jur imprejur,apoi am clatinat putin si le-am rasturna pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Ina 1

17.07.2010, 15:22

daca mai e si din frigider...

Bucataras Medi 1

17.07.2010, 16:15

o nebunie...............

nadina73 1

17.07.2010, 17:44

si daca nu it place tot o manancisuper ce bine arata 5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete alb-negru