Crema de zahar ars

de nadea68 in Dulciuri, 20 Aug 2013 | 3724 vizualizari

 

Dulcele copilariei...

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 10 oua
  • vanilie
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Laptele se fierbe.Se adauga vanilia si zaharul.Se lasa la racit.

Ouale se bat bine si se adauga la laptele racit.Se amesteca.

Mai departe eu am folosit forme mici pentru budinca .Se pune cate o lingura de zahar si  un strop de apa.Se lasa la topit pana se caramelizeaza.

Se umple cu lapte+oua.Se lasa la cuptor pentru 30-40 minute.(fiind forme mici se coc mai repede)

Dupa ce sunt gata ,se racesc si se tin in frigider pentru cateva ore.

Se scot ,se rastoarna pe farfurie si....Pofta buna! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros

pe 06.01 la 09:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu coniac