Crema de usturoi

de RuxyRux in Sosuri, 8 Dec 2010 | 6530 vizualizari

 

Cea mai delicioasa crema de usturoi pe care am mancat-o vreodata....

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita si jumatate de zeama de lamaie
  • o lingurita de zahar
  • 3oo gr iaurt,  pentru cine doreste mai dietetic ( sau smantana, pentru cine mananca normal)
  • sare o lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de usturoi:

Se curata usturoiul si se zdrobeste. Se pune sarea, se freaca un min impreuna cu usturoiul, apoi se amesteca putin cate putin cu uleiul si cu lamaia, alternand ca la maioneza. Adaugam si zaharul.

Dupa cinci minute ne oprim si incorporam iaurtul sau smantana. Il servim cum dorim...e atat de gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

adriana_bobu 1

09.12.2010, 12:23

minunat!....e pe gustul meu...

RuxyRux 1

09.12.2010, 16:59

Adriana ma bucur mult

elena1988 1

12.01.2011, 13:32

asa fac si eu la cartofii prajiti, numai ca nu am incercat cu lamaie,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti with meatballs